powerwalk Brabant

POWERWALK

Voor hardlopers die niet willen rennen!

Powerwalk is letterlijk met kracht wandelen. Powerwalk is stevig doorstappen, waarbij je hartslag omhoog gaat, maar je raakt niet meteen buiten adem. Powerwalken is voor mensen die meer willen bewegen maar niet kunnen of willen hardlopen. Het is een vorm van bewegen die uitgaat van de natuurlijke wandelbeweging waarbij je door extra kracht en een betere looptechniek je loopsnelheid kan verhogen.

Iedere les start met een warming-up en eindigt met een cooling-down en tussendoor staan we even stil voor spierversterkende en -ontspannende oefeningen. De lessen zijn gevarieerd en iedere week anders.

We starten wekelijks vanaf een andere locatie in Boxtel, Haaren, Sint-Michielsgestel of omgeving en we lopen steeds een andere route, veelal door parken en natuurgebieden. 

Speciaal voor mensen die geen vaste afspraken willen of kunnen maken is er de FLEXgroep. Je kan dan wekelijks op een ander moment meelopen (bijvoorbeeld op zaterdag- of zondagochtend, of ‘s avonds). Wil je een weekje overslaan of meerdere keren per week lopen, dan kan dat ook.

Een strippenkaart voor de FLEX groep kost € 72,50 voor 10 lessen. De strippenkaart is 12 maanden geldig. 

Je kan ook kiezen voor een maandabonnement voor 25 euro per maand. Je kan dan zo vaak meelopen als je wilt.

Powerwalk groepen op een vast moment betalen € 65,-  per periode van 10 lessen. Kan je een keer niet, dan kan je je les inhalen op een ander moment (bijvoorbeeld in de FLEX groep).

 

 

Ik powerwalk inmiddels al meer dan 1 jaar wekelijks bij deze groep van Beppie. We hebben flink de vaart erin en bouwen het powerwalken goed op en goed af. De techniek wordt goed uitgelegd, er is ruimte om te oefenen en je wordt op een positieve manier gecorrigeerd. Fijn dat je je flexibel kan aanmelden op verschillende dagen en tijden en dat er ook af en toe ruimte is voor een gezellig praatje.

Ellen Wijgergangs

deelnemer Powerwalk FLEX

Powerwalk is pittig lopen, gezellig, prachtige routes, genieten en sporten!, tegelijkertijd met leuke uitdagingen die Beppie je geeft tijdens de les. Je looptechniek verbetert doordat ze je leert hoe te lopen, je denkt vast dat je dat al kunt, maar je zult verrast worden. Met de looptechnieken wordt lopen steeds makkelijker en voor je het weet ben je topfit! En word je daarin uitgedaagd. Beppie is een kei in rekening houden met verschillen, zodat ieder zijn eigen tempo kan lopen. Heerlijk om te doen, echte aanrader!

Constance

deelnemer FLEX groep